Bogreception 22. januar 2018

Kom til bogreception for vores nye bog Ledelse efter fyringer den 22. januar kl. 17-19.

Omstruktureringer, nedskæringer og afskedigelse af medarbejdere er hverdagskost i mange virksomheder – ikke mindst i politisk styrede organisationer. Når man mister en – eller i nogle tilfælde mange – kolleger, skaber det store dønninger hos medarbejdere og ledere. Organisationen taber handlekraft, og det går ud over kunder eller borgere.

Ny forskning peger på, at de tilbageværende medarbejdere ofte slås med job-usikkerhed, manglende tillid til ledelsen og stigende sygefravær. Så hvordan kommer medarbejdere i organisationer videre efter tabet af deres kolleger? Hvordan skal de agere og præstere i en tid med mange forandringer?

De højaktuelle spørgsmål tager vi op og giver dig mulighed for at blive klogere på og drøfte med andre til vores bogreception. En offentlig topleder deler samtidig sit syn på nødvendig ledelse i forandringstider.

Sæt derfor kryds i kalenderen og kom til gå-hjem-bogreception den 22. januar 2018.

Tid og sted:
Mandag den 22. januar fra kl. 17-19 inviterer New Stories i samarbejde med Dansk Psykologisk Forlag til en festlig og fagligt spændende bogreception i Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K.

Program:

  • Velkomst ved New Stories og Dansk Psykologisk Forlag
  • Hvorfor er Ledelse efter fyringer vigtig lige nu? v/redaktør Sidsel Fabech
  • Hvordan reagerer mennesker i tiden efter nedskæringer og fyringer – de psykologiske faktorer v/New Stories
  • Nødvendig ledelse i forandringstider v/Camilla Wang, rektor på Professionshøjskolen Absalon (tidligere UC Sjælland)
  • Hvordan får man handlekraften tilbage? Vigtige råd i tiden efter nedskæringer og fyringer v/New Stories
  • Erfaringsudveksling og networking – med snacks og vand, vin eller øl


Tilmelding
:
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men da der er et begrænset antal pladser til rådighed, er tilmelding nødvendig. Tag gerne en kollega eller ven med. Send navn(e) og kontaktinfo til: info@dpf.dk. Du modtager derefter en bekræftelse på din deltagelse.

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger!