Gåhjem-møde om coaching og stress gav indsigt og dejligt samvær.

Mange havde fundet vej til gå-hjem-mødet om coaching og stress den 15/6-2016 i New Stories.

Stress tales der om mange steder. Og alt for mange ledere, læger, HR-folk og medarbejdere selv har for lille viden om stress og hvordan man omgås det på arbejdspladsen. Stress lægges i sproget over på individet: “Har du stress?” “Er hun nede med stress?” osv, og det er ikke let at få sprogligt has på, hvordan man tager hånd om stress som arbejdsfællesskabets store udfordring. På gå-hjemmødet talte vi bl.a. om, hvordan redskaber, der er udviklet til individuelle overvejelser og individuelle “temperaturmålinger” af stress og stressniveau, måske kan gøres til genstand for fælles – og forebyggende – dialoger. Efter mødet, hvor alle var aktive og delte erfaringer, var det tid til mere dialog og hygge. DSC_0452__1466681062_31546

Dagen før var det koldt og regnfyldt. Og da vi sluttede klokken 21, regnede det kort efter. Men i det lille tørre, varme ophold imellem regn og kulde indviede vi gården foran New Stories som et fint rum til pizza, vand, øl og gode samtaler.

Nyt gratis gå hjem-møde om grafisk facilitering
i anledning af ny bog og nyt kursussamarbejde:

Næste gå-hjemmøde er i kalenderen, den 31. august på Teknologisk Institut – se her

Vi glæder os til at se jer til fejring af vores nye bog og til at være værter for lyn-tegnekursus samt et glas vin eller vand og et stykke kage.