Stine Reintoft Ledelsesuvikling

Kontakt Stine:
stine@newstories.dk
Tlf. +45 30 43 11 60
LinkedIn

Stine Reintoft

Seniorkonsulent

Stine er erhvervspsykolog cand.psych. aut. Hun har 12 års erfaring med faglig udvikling af ledere og medarbejdere i både større og mindre organisationer. Hun arbejder særligt med supervision og teamudvikling af leder- og medarbejdergrupper, samtaleforløb for ledere og medarbejdere og konflikthåndtering i arbejdsfællesskaber, hvor kommunikation og samarbejde har behov for en hjælpende hånd.

Stine har arbejdet med arbejdsmiljøproblematikker i medarbejdergrupper og er desuden stresscoach med stor viden om stressfaktorer, kendskab til mindfulness og andre stresshåndteringsredskaber.

Stine har erfaring med gruppeprocesser og arbejder gerne med gruppedynamikker og grupperelationer. Hun ved meget om samtalens DNA og er optaget af, hvordan MUS-samtaler kan afvikles, så de giver energi og motivation og samtidig tegner organisationens vision og målsætninger tydeligt op. Stine går til ethvert møde og opgave på en lyttende og samskabende måde.

Stine er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale og efteruddannelse i arbejds- og organisationspsykologi, gruppepsykologi og mindfulness (MBSR). Hun er autoriseret af Dansk Psykolognævn.

Typiske arbejdsområder

  • Supervision af grupper og individer
  • Gruppers synergi og samspil
  • Svære samtaler og kommunikation
  • Stresshåndtering og psykisk arbejdsmiljø
  • Det personlige lederskab
  • Grafisk facilitering