NY BOG: Ledelse efter fyringer

15. november 2017 af Hanne V. Moltke

Ingen tags

Ingen kommentarer

Ledelse efter fyringerHer er BOGEN til dig, der står foran en gruppe usikre og demotiverede medarbejdere i kølvandet på en fyringsrunde: Hvordan tager du hånd om de tilbageblevne, som skal få organisationen godt videre i en ekstra svær tid? Hvordan giver du dem gejsten tilbage?

Der er allerede lidt svar at hente i vores gratis smagsprøve på bogen lige her.

Nedskæringer rammer nemlig ikke kun de fyrede. Ny forskning peger på, at de tilbageværende medarbejdere ofte slås med jobusikkerhed, manglende tillid til ledelsen og stigende sygefravær.

Som opfølgning på en fyringsrunde har vi en tendens til at fokusere på de afskedigede medarbejdere. De tilbageværende medarbejdere bliver ofte glemt. For de har jo vundet! Eller har de? For hvordan kommer de tilbageværende medarbejdere videre efter tabet af deres kolleger? Hvordan skal de agere og præstere i en ny tid med mange forandringer? De højaktuelle spørgsmål får du med garanti svar på, hvis du bare booker dig selv i et par timer – med benene oppe og denne bog i hånden.

Står du midt i det? Vi udbyder både kurser og skræddersyede forløb, der klæder dig på til tiden efter fyringer.

Du kan også købe bogen lige her.

 

Hanne V. Moltke

hanne@newstories.dk

Hanne er partner i New Stories og arbejder med ledelsesudvikling, team-coaching, konfliktopløsning og mediation i både offentlige og private organisationer. Hanne arbejder med social kapital i organisationer, som hun både holder oplæg om, underviser i og arbejder med i forhold til ledelsesudvikling, samarbejde og arbejdsfællesskabers produktivitet. Hanne er medforfatter til en lang række bøger og artikler om social kapital, coaching, ledelse efter fyringer og grafisk facilitering.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *