Gratis morgenmøde: Stærke fællesskaber på fremtidens arbejdsplads

Information om kurset

Tidspunkt:
21. november kl. 9-11 og 23. november kl. 9-11
Sted:
Aarhus og København

Gratis morgenmøde
med New Stories og MacMann Berg

To af Danmarks førende systemisk funderede konsulenthuse, New Stories og MacMann Berg, er gået sammen om at gennemføre to gratis morgenmøder med fokus på Stærke fællesskaber på fremtidens arbejdsplads’.

 

Mandag den 21. november i Aarhus

Onsdag den 23. november i København


Det får du

På morgenmødet får du kaffe, te, croissanter og inspirerende oplæg fra erfarne konsulenter fra både New Stories og MacMann Berg. Med tid til både inspirationer, refleksioner, netværk og masser af faglige drøftelser med afsæt i spørgsmål som:

  • Hvad kommer til at kendetegne fremtidens hybride arbejdsplads?
  • Hvordan kan vi udvikle mere bæredygtige og meningsfulde arbejdsfællesskaber?
  • Hvordan kan nye partnerskaber bidrage til nye løsninger af nogle af de udfordringer, vi står overfor?

Tid og sted

Mandag den 21. november kl. 9-11 hos MacMann Berg, Graven 25C, 8000 Aarhus C. Onsdag den 23. november kl. 9-11 hos New Stories, Vandkunsten 8, 1467 København K.

Tilmelding

Vi har plads til 45 deltagere i Aarhus og 30 deltagere i København. Arrangementet er gratis, men vi vil gerne vide, hvor mange croissanter vi skal købe. Tilmelding er derfor nødvendig og bindende. Bliver du forhindret, så giv os venligst besked, så en anden kan få din plads. Du tilmelder dig her >

New Stories og MacMann Berg

Vigtigheden af fællesskaber

At opleve sig som en del af et fællesskab. At indgå i betydningsfulde relationer. Det er for de fleste mennesker nogle af grundpillerne i et meningsfuldt arbejdsliv.

Desværre er der flere tegn på, at både fællesskabsfølelsen og meningsfuldheden er udfordret. Stress og langtidssygemeldinger, højt tempo og fænomenet ’Quiet Quitting’ kan sammen og hver især sig ses som udtryk for et udfordret arbejdsliv.

Det er ikke blot et individuelt problem for den enkelte. Det er i høj grad også en organisatorisk og samfundsmæssig udfordring, som vi skal lykkes med at håndtere bedre. Især hvis vi skal lykkes med at finde bedre og mere bæredygtige løsninger på nogle af de mest presserende problemer, vi står overfor. Lokalt og globalt.

Fremtidens arbejdspladser kommer til at bestå af fællesskaber med stærke bidragskulturer, et mere fleksibelt arbejdsliv med hjemmearbejde og et væld af hybride mellemformer. Med mere fokus på den værdi vi skal have skabt, end det antal timer vi er på arbejdspladsen.

Stærkt partnerskab

To af Danmarks førende systemisk funderede konsulenthuse, MacMann Berg og New Stories, er gået sammen om at gennemføre morgenmøderne med fokus på ’Stærke fællesskaber på fremtidens arbejdsplads’.

Partnerskabet er et første skridt i retning af at udvikle nye bud på, hvordan vi arbejder med nogle af tidens største ledelsesudfordringer. Alt sammen for at inspirere dig, der er leder, eller blot er optaget af, hvordan vi sammen skaber det gode bæredygtige arbejdsliv, som vi kan se os selv og en større mening i.

Skal du med?

Vi har plads til 45 deltagere i Aarhus og 30 deltagere i København. Arrangementet er gratis, men vi vil gerne vide, hvor mange croissanter vi skal købe. Tilmelding er derfor nødvendig og bindende. Bliver du forhindret, så giv os venligst besked, så en anden kan få din plads. Du tilmelder dig her >