NEW STORIES SØGER NY PARTNER

newstories_faelles

Vi søger en ny partner i New Stories.

Er du en erfaren konsulent, evt. med egen forretning eller eget kundenetværk og har du lyst til at være en del af et stærkt fagligt fællesskab?

New Stories er et konsulenthus i hastig udvikling. Vores kerneydelse er strategisk ledelses- og organisationsudvikling. Vi arbejder på systemisk og anerkendende grundlag. Anerkendelse og ordentlighed samt det at have det godt og at drive forretning går hånd i hånd, både i vores arbejde med vores kunder og i vores interne samarbejde.

New Stories søger en ny partner, da stadig flere organisationer ønsker vores partnerskab. Du brænder for ledelses- og organisationsudvikling og ønsker at gøre en forskel for de enkelte ledere, for ledergrupper og samarbejdet i organisationerne – og for danske lederes og organisationers betydning for vores fælles samfund.

I New Stories arbejder vi med strategisk forankret ledelsesudvikling, og forventer at du har god erfaring med at designe og afvikle strategiske udviklingsforløb. Teoretiske og metodiske tilgange i vores arbejde er typisk relationel koordinering, social kapital, strategisk sparring, coaching og systemisk anerkendende procestilgange.

Vi er et vidensproducerende hus. Du bistår andre partnere med at skrive eller skriver selv dagsordensættende og debatskabende artikler og bøger. Vi forventer, at du, som vi, får energi af at udvikle og beskrive ny viden og metoder til at løse de mange udfordringer ledere og organisationer står i.

Vi vægter både selvstændighed og det gode samarbejde højt. Vi forventer, at du både trives med at løse opgaver selvstændigt og at du nyder at indgå i samarbejde i mindre team omkring skiftende opgaver. Vi trives med at gøre hinanden gode og forventer det samme af dig.

Du vil opleve et arbejdsliv med høj faglighed, højt til loftet og høj grad af engagement i partnergruppen, masser af frihed, masser af støtte og sparring til at hjælpe kunderne og udvikle dine konsulentkompetencer og karriere.

Vi søger en seniorprofil (i erfaring, ikke nødvendigvis i alder). Er det dig? Har du

  • erfaring med og lyst til salg og forretningsudvikling
  • stærke kompetencer inden for ledelsesudvikling, proceskonsultation og samtaler
  • et stærkt organisatorisk blik,
  • specialistviden indenfor organisations- og ledelsesudvikling

Mere specifikt forventer vi, at du

  • kan være hovedansvarlig i tilbudsskrivning
  • værdsætter relationelt og systematisk salg
  • opbygger forretningsområder selv eller sammen med andre
  • ønsker at bidrage til virksomhedens strategiske retning og udvikling
  • har lyst til at være en del af et arbejdsfællesskab hvor grundværdien er at gøre det godt og have det godt

Der er tale om en fuldtidsansættelse med mulighed for medejerskab på sigt – og i New Stories arbejder vi med en fire-dages arbejdsuge. Stillingen som partner er med tiltrædelse omkring den 1.1.2021

Noget for dig at gå i dialog med os om det i løbet af efteråret 2020? Så skriv til direktør og partner Trille Frodelund Lykke på trille@newstories.dk