Om os

newstories_faelles

I New Stories udvikler vi arbejdspladser, så der bliver mere rum til samarbejde og arbejdsglæde. Vi arbejder med interne relationer og trivsel, og vi kan hjælpe med at definere klare værdier og stærke strategier på jeres arbejdsplads. Samtidig arbejder vi altid med opfølgning, forankring og implementering i praksis. Sådan kan vi sammen bygge et stærkt fundament for bedre samarbejde og bedre ledelse.

Vi er ikke en leverandør – vi er en samarbejdspartner
Vi er ikke en leverandør med et fast koncept. Vi er en samarbejdspartner, som udvikler løsningen i tæt samspil med jer. Det gør vi ved at tage afsæt i jeres situation og behov – og ved at forventningsafstemme før, under og efter opgaven. Vi har mange års erfaring og kan præsentere jer for en række forskellige måder at arbejde med jeres organisation på. Vi har en bæredygtig tilgang til vores opgaver og ved, hvor vigtigt det er, at ændringerne varer ved, efter samarbejdet er ophørt.

Vi forbinder teori og praksis
Vores arbejde forbinder teori og praksis og er afspejlet i, hvad vi siger og tror på. Vi arbejder med en blanding af oplæg, refleksion, træning, cases, forumteater og struktureret dialog – og vi er altid nysgerrige efter nye metoder, projekter og opgaver.

 

MØD OS HER