MUS bog

“Bogen kan klart anbefales til alle ledere, der afholder MUS-samtaler samt til HR-konsulenter, HR-partnere og alle med interesse for nærværende ledelse.”

– Lotte Bøgh Andersen, leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig ledelse og professor på AU og VIVE

“Bogen tilbyder en vigtig og vital genfødsel af MUS som det organisatoriske samlingspunkt, alle arbejdspladser og medarbejdere har brug for.”

– Gitte Grønkær Svendsen, rådgiver og programleder i DM

MUS-SAMTALEN

MUS-samtalen – ledelse af strategisk kompetenceudvikling handler om, hvordan MUS-samtalen kan kobles til organisatoriske mål og indsatser og derved udgøre en værdiskabende og meningsfuld samtale for både medarbejder og leder.

MUS-samtalen er en kompleks sag, som kræver et grundigt forarbejde.

Når MUS-samtalen fungerer godt, udgør den et vigtigt pitstop, hvor leder og medarbejder sammen styrker medarbejderens bidrag og tilhør til organisationen.

Men MUS-samtalen er mange steder stivnet i tomme, årlige ritualer, som ikke længere giver mening.

I denne bog viser forfatterne, hvordan man kan revitalisere MUS-samtalen ved at koble den til organisatoriske mål og indsatser. Derved bliver den en værdiskabende og meningsfuld samtale for både medarbejder og leder.

Hvem henvender bogen sig til?
Bogen er relevant for ledere, der har ansvar for at afholde MUS-samtaler og for HR-professionelle med ansvar for MUS-koncepter. Bogen henvender sig også til medarbejdere, der aktivt ønsker at afklare forventninger og få indflydelse på MUS-samtalen.

Forfattere: Trille Frodelund Lykke, Hanne V. Moltke, Ida Gamborg, Asbjørn Molly, Stine Reintoft med bidrag af Joachim Langagergaard.

Du kan købe bogen her >